Beställning av tjänst

Ownit

 www.ownit.se

Kontakt

  08 - 525 07 300

mån till fre 08:00 - 20:00
lör och sön 10:00 - 18:00

 

Ownit Broadband AB
Katarinavägen 15
116 88 Stockholm

Ownit - 1000/100 Mbit/s - Kampanj

Kampanjpris
99 kr
Kampanjtid
3 mån
Månadskostnad efter kampanj
669 kr
Startavgift
0 kr
Bindningstid
12 mån
Uppsägningstid
1 mån

Detaljerad information om tjänsten ▾

Ownit Bredband – Ger dig lite mer

Sveriges nöjdaste bredbandskunder för femte året i rad enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex).

För oss är leverans av bredband ett förtroende mellan oss och våra kunder. Idag använder vi internet till det mesta, från arbete till studier, från nöje till middagsplanering. Oavsett hur just ditt internetanvändande ser ut ska du kunna lita på att Ownit erbjuder bäst kvalité till bäst pris för dina behov.

Varför Ownit?

Vår kundservice har öppet sju dagar i veckan 365 dagar om året. Du får direkt personlig och kompetent service utan knappval och utan vidarekopplingar. Du ringer helt enkelt ett nummer, en gång. Du får prata med engagerad personal som lovar att alltid kunna svara på dina frågor om våra tjänster. Vi lovar att vara bäst i klassen på service och därför kan du till exempel se våra kötider i realtid på hemsidan.

· Netflix och Steam

Enligt Netflix egna mätningar har Ownit bland de absolut bästa värdena mot deras servrar. Det innebär att du som kund hos oss får en Netflix-upplevelse utöver det vanliga. Vi är bland de snabbaste i Europa mot världens största spelservice Steam. Mätningarna kan du se här: http://store.steampowered.com/stats/content/ samt https://ispspeedindex.netflix.com/country/sweden/

· Välj din hastighet

Som kund hos Ownit i öppna nät kan du välja mellan flera olika hastigheter på bredband, vi har inga bindningstider och du äger själv din utrustning. Inget krångel, bara riktigt bra bredband helt enkelt. Dessutom kan du via hemsidan göra ändringar i ditt abonnemang när du vill och hur du vill beroende på vad du behöver för stunden.

· Sveriges nöjdaste bredbandskunder

Fem år i rad, 2014- 2018, har vi fått utmärkelse för Sveriges nöjdaste bredbandskunder av SKI, Svenskt Kvalitetsindex. Något som betyder mycket för Ownit och sporrar oss att fortsätta vara bäst på service.

 

Besök oss här! https://ownit.se