Beställning av tjänst

Junet

Kontakta Junets personliga kundservice


Webb
www.junet.se

E-post
kundservice@junet.se

Telefon
010-220 12 20

Vardagar: 8-20
Helgdagar: 9-20

 

Besöksadress
Klostergatan 56
553 35 Jönköping

 

Junet - Junet 100/100 Mbit/s

Månadsavgift
135 kr
Startavgift
149 kr
Bindningstid
Ingen
Uppsägningstid
1 mån

Detaljerad information om tjänsten ▾

Personligt, tryggt och enkelt
Ett bra bredband är ett sånt som du egentligen aldrig lägger märke till. Ett bra bredband ger dig en skön känsla av att du kan surfa på dina villkor – när du vill, där du vill och så mycket du vill. För oss på Junet handlar bredband om mer än bara hastighet och teknologiska termer. Vi hjälper dig att hitta uppkopplingen som passar just dig, och vi finns alltid nära till hands för att lösa problem – så att den sköna känslan inte behöver gå förlorad. För oss är bra bredband så mycket bredband du behöver.

Säker och trygg surf
Vi värdesätter din integritet och säkerhet. Därför tillhandahåller vi prisbelönta säkerhetspaket för att du ska kunna surfa på webben säkert och insynsfritt från obehöriga. Du kan läsa mer om dessa på vår webbplats.

Wifi-Router - Uppgradera ditt trådlösa nätverk
Förstklassig router med professionell wifi-täckning och skräddarsydd support. Beställs separat på vår webbplats.

Installationshjälp
Vi minimerar startsträckan och gör det enkelt för dig att komma igång med din bredbandstjänst. På vissa orter erbjuder vi fri heminstallation till våra nya kunder. Skulle din ort inte innefattas av detta erbjuder vi alltid kostnadsfri installationshjälp och rådgivning via telefon. Förutsättningarna för heminstallation kan ni läsa mer om på vår webbplats.

Viaplay - Frimånader och rabatt
Som bredbandskund hos Junet kan du välja mellan två frimånader av Viaplay Film & Serier, eller månatlig rabatt på din månadsfaktura när du beställer Viaplay Total.

Viaplay behöver beställas separat. Läs mer och beställ på vår webbplats.

CGNat
Tjänsten är en CGNat-tjänst. Om du vill byta till tjänst med publik IP-adress gör du det kostnadsfritt genom att kontakta Junet.