Beställning av tjänst

Junet

Kontakta Junets personliga kundservice


Webb
www.junet.se

E-post
kundservice@junet.se

Telefon
010-220 12 20

Vardagar: 8-22
Helgdagar: 9-22

 

Besöksadress
Klostergatan 56
553 35 Jönköping

 

Junet - Junet 250/250 Mbit/s

Månadsavgift
195 kr
Startavgift
149 kr
Bindningstid
Ingen
Uppsägningstid
Innevarande månad

Detaljerad information om tjänsten ▾

Bredband på ditt sätt
Det ska vara smidigt att ha bredband. Vi sätter alltid dina förutsättningar och behov i centrum och skulle du behöva hjälp under vägens gång är vår personliga och hängivna support redo att visa vägen. Vi vågar vara personliga och värdesätter din tid. Därför väljer vi även att inte ha någon bindningstid på våra bredbandstjänster. Du ska inte behöva komma i kläm för att dina förutsättningar eller behov förändras. Ska du flytta? Vill du ned- eller uppgradera din tjänst? Inga problem. Utan bindningstid är det alltid du som bestämmer.

Säker och trygg surf
Vi värdesätter din integritet och säkerhet. Därför tillhandahåller vi prisbelönta säkerhetspaket för att du ska kunna surfa på webben säkert och insynsfritt från obehöriga. Du kan läsa mer om dessa på vår webbplats.

Wifi-Router - Uppgradera ditt trådlösa nätverk
Förstklassig router med professionell wifi-täckning och skräddarsydd support. Beställs separat på vår webbplats.

Installationshjälp
Vi minimerar startsträckan och gör det enkelt för dig att komma igång med din bredbandstjänst. På vissa orter erbjuder vi fri heminstallation till våra nya kunder. Skulle din ort inte innefattas av detta erbjuder vi alltid kostnadsfri installationshjälp och rådgivning via telefon. Förutsättningarna för heminstallation kan ni läsa mer om på vår webbplats.

Viaplay - Frimånader och rabatt
Som bredbandskund hos Junet kan du välja mellan två frimånader av Viaplay Film & Serier, eller månatlig rabatt på din månadsfaktura när du beställer Viaplay Sport eller Viaplay Total.

Viaplay behöver beställas separat. Läs mer och beställ på vår webbplats.

CGNat
Tjänsten är en CGNat-tjänst. Om du vill byta till tjänst med publik IP-adress gör du det kostnadsfritt genom att kontakta Junet.