Beställning av tjänst

Junet

Kontakta Junets personliga kundservice


Webb
www.junet.se

E-post
kundservice@junet.se

Telefon
010-220 12 20

Vardagar: 8-20
Helgdagar: 9-20

 

Besöksadress
Klostergatan 56
553 35 Jönköping

 

Junet - Telefoni Prio

Månadsavgift
99 kr
Startavgift
199 kr
Bindningstid
12 mån
Uppsägningstid
1 mån

Detaljerad information om tjänsten ▾

Telefoni Prio är tjänsten för dig som endast vill ha telefoni - som inte har eller behöver en bredbandstjänst.

För dig som har eller beställer Junets Bredband erbjuder vi en Telefonitjänst för 30 kr/mån. Läs mer om denna på vår webbplats.

Om du är osäker på vilken Telefonitjänst som passar just dig är du välkommen att höra av dig via 010-220 12 20, vår kundtjänst är öppen 365 dagar om året.

 

Telefoni Prio

  • Ring som vanligt, fast via din fiberanslutning
  • Telefonidosa ingår utan kostnad
  • Inget bredband behövs
  • Portering ingår (om du har ett telefonnummer)
  • Telefonnummer ingår (om du inte har ett)

 

Låga samtalskostnader

Sverigesamtal: 0,09 kr/min
Mobilsamtal: 0,99 kr/min
Till Junetkunder: 0,00 kr/min
Öppningsavgift: 0,49 kr/samtal
Debiteringsintervall: Per påbörjad minut

 

Utrustning
Telefonidosa ingår och skickas hem till dig (fraktkostnad tillkommer) eller hämtas kostnadsfritt på vårt kontor i Jönköping eller Tranås.

Kostnad för frakt : 99 kr

 

Så fungerar det
Du ansluter Junets telefonidosa till nätverksuttaget och sedan ansluter du en vanlig telefon till dosan och ringer precis som vanligt. Om dina telejack är rätt kopplade kan du även ansluta ditt befintliga telefoninät till telefonidosan via första telejacket.

Abonnemanget
I abonnemanget ingår ett telefonnummer om du inte redan har ett. Om du redan har ett nummer du vill behålla kan du flytta över det utan extra kostnad. Nummerpresentation, hemligt nummer och samtalsspärrar ingår utan extra kostnad. Samtalstaxa tillkommer.

 

Övriga tjänster

Bredband
Ett bra bredband är ett sånt som du egentligen aldrig lägger märke till. Ett bra bredband ger dig en skön känsla av att du kan surfa på dina villkor – när du vill, där du vill och så mycket du vill. För oss på Junet handlar bredband om mer än bara hastighet och teknologiska termer. Vi hjälper dig att hitta uppkopplingen som passar just dig, och vi finns alltid nära till hands för att lösa problem – så att den sköna känslan inte behöver gå förlorad. För oss är bra bredband så mycket bredband du behöver.

Säker och trygg surf
Vi värdesätter din integritet och säkerhet. Därför tillhandahåller vi prisbelönta säkerhetspaket för att du ska kunna surfa på webben säkert och insynsfritt från obehöriga. Du kan läsa mer om dessa på vår webbplats.

Wifi-Router - Uppgradera ditt trådlösa nätverk
Förstklassig router med professionell wifi-täckning och skräddarsydd support. Beställs separat på vår webbplats.

Installationshjälp
Vi minimerar startsträckan och gör det enkelt för dig att komma igång med din bredbandstjänst. På vissa orter erbjuder vi fri heminstallation till våra nya kunder. Skulle din ort inte innefattas av detta erbjuder vi alltid kostnadsfri installationshjälp och rådgivning via telefon. Förutsättningarna för heminstallation kan ni läsa mer om på vår webbplats.

Viaplay - Frimånader och rabatt
Som bredbandskund hos Junet kan du välja mellan två frimånader av Viaplay Film & Serier, eller månatlig rabatt på din månadsfaktura när du beställer Viaplay Total.

Viaplay behöver beställas separat. Läs mer och beställ på vår webbplats.